WE’RE READY, ARE YOU?

AIR & Paradiso zijn een unieke samenwerking met elkaar aan gegaan door een gloednieuw, liberaal festival te organiseren. Op zondag 20 juli 2014 vindt voor de derde keer Milkshake festival plaats in het Westerpark in Amsterdam.

Milkshake Festival 2014

For boys who love girls who love girls who love boys who love boys…

Na twee zeer succesvolle edities presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie ‘Beste Eendaags Festival 2012’ en onlangs maar liefst 4 keer genomineerd voor de Gouden Kabouter Awards 2014. Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren in een rap tempo uitverkocht en de reguliere tickets zijn sinds 28 maart verkrijgbaar.

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen tijdens de vorige twee edities van het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!

Milkshake festival is een interessante samensmelting van een aantal liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR.

 

Afterteaser 2014